Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، ابراهیم مقیمی سارانی رییس بیمارستان ابن سینا شیراز گفت: این مرکز تخصصی در سال ۱۳۷۰ با ظرفیت ۲۰ تخت درمانی به بهره برداری رسید که پس از گذشت دو سال، بخش‌های آموزشی یک و دو مردان و بخش جانبی «ای سی تی» نیز در این مرکز راه اندازی شد.

او افزود: در حال حاضر بیمارستان ابن سینا با ۲۰۷ تخت فعال و ارائه خدمات با کیفیت و دارای استاندارد‌های لازم در حوزه روانپزشکی، پذیرای مراجعان و بیماران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس بیمارستان ابن سینا بیان کرد: از مجموع ۱۰ هزار و ۲۷۶ بیمار پذیرش شده در بیمارستان ابن سینا در ۶ ماه نخست امسال، هزار و ۶۷۹ بیمار نیاز به بستری در این مرکز داشتند که از مجموع این تعداد نیز، ۷۸ بیمار مبتلا به بیماری کووید۱۹ بودند.

مقیمی گفت: مرکز آموزشی و درمانی ابن سینا یک مرکز دولتی وابسته به دانشگاه علوم پزشکی شیراز و دارای گواهینامه اعتبار بخشی درجه یک و بخش‌های بستری، واحد‌های پاراکلینیک و درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی است؛ متوسط اشغال تخت و متوسط اقامت بدون احتساب اتفاقات در این مرکز را ۹۷ درصد است.

او افزود: همکاران این مرکز آموزشی درمانی در بخش‌های روانشناسی درمانی، گروه درمانی، خانواده درمانی، گفتار درمانی، انواع تست،‌ای سی تی، آزمایشگاه، رادیولوژی، داروخانه، نوارنگاری، داروخانه و درمانگاه بیمارستان، به بیماران ارائه خدمت می‌کنند.

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: خدمات درمانی بیمارستان ابن سینا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۲۱۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت به دنیای صدا بازگشت شنوایی ۱۰۶ کودکان با کاشت حلزون شنوایی در زاهدان

 علیرضا مالکی رئیس بیمارستان فوق تخصصی الزهرا (س) زاهدان گفت: از سال ۱۳۹۸ با راه اندازی بخش کاشت حلزون در این بیمارستان، تاکنون ۱۰۶ کودک ناشنوا، با کاشت حلزون شنوایی خود را به دست آورده اند.

وی ادامه داد: مناسب‌ترین سن برای شروع فرآیند کاشت حلزون برای کودکان ناشنوا قبل از ۳ تا ۵ سالگی است، متاسفانه به علت عدم مراجعه، تعداد زیادی از بیماران از سن مناسب کاشت حلزون خارج شده اند.

  مالکی افزود: از والدین عزیز بیماران ناشنوا در کلّ استان می‌خواهم تا در زمان لازم و قبل از اینکه خیلی دیر شود برای شروع فرایند درمان به مرکز کاشت حلزون واقع در بیمارستان فوق تخصصی الزهراء (س) زاهدان مراجعه کنند.

وی ادامه داد: در حال حاضر ۲۶ کودک ناشنوای دیگر نیز شناسایی شده اند و در نوبت کاشت حلزون در بیمارستان تخصصی الزهرا (س) زاهدان قرار دارند.

 مالکی افزود: با حضور نیرو‌های متخصص و کادر درمانی خبره و تجهیزات به روز، در مرکز فوق تخصصی کاشت حلزون زاهدان خدمات کاشت حلزون برای کودکان ناشنوا به صورت رایگان انجام می‌شود و بیمار نیازی به انجام مسافرت درمانی و صرف هزینه‌های زیاد ندارد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • راه اندازی دستگاه CT اسکن در بیمارستان ۱۷ شهریور رشت
  • آغاز عملیات توسعه بخش دیالیز بیمارستان امام خمینی (ره) خاش
  • بازگشت به دنیای صدا بازگشت شنوایی ۱۰۶ کودکان با کاشت حلزون شنوایی در زاهدان
  • بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند
  • ارائه خدمات «مشاوره‌ای – آموزشی»، آنلاین و حضوری مرکز روانشناختی «جهت» برای عموم
  • بزرگترین سلامتکده طب سنتی کشور افتتاح شد
  • بزرگترین سلامتکده طب سنتی کشور در شیراز افتتاح شد
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی در شهرستان دلفان
  • اعزام بیمار قلبی از سلماس به ارومیه با بالگرد اورژانس هوایی
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی شهدای عملیات حاج عمران در شهرستان دلفان